Grattis till mej själv!

Idag fyller jag 9 år, matte har grattat, men jag har inte fått nån present, det brukar vi inte få men nåt extra gott kommer jag nog att få. Tintin har inte grattat, han fattar inte ens att jag fyller idag.



Matte säjer att jag inte ser ett dugg gammal ut trots att jag har fått fläckar på nosen, jag beter mej som en unghund faktiskt.

Uppvaktning

Igår var det mattes födelsedag, som vanligt blev huset fullt av folk eller huset förresten, altanen, eftersom vi var ute hela tiden. Det är alltid roligt när de kommer, men som vanligt blir vi jättetrötta efteråt. Idag skedde den stora vaccineringen, jag fick både parvo och kennelhosta och Tintin fick bara kennelhostevaccin, för han ska få sin parvo nästa år. Husse fick åka från jobbet för att hjälpa till. Men det gick bra, Tintin dreglade bara ner halva mottagningen. Så nu ska jag sova ett tag, det har varit mycket nu, för matte klippte klorna och gjorde rent mina öron innan vi åkte till djurkliniken, bara det kan ju få en att bli trött.



Den här bilden är från Ånnaboda när jag, Tintin och Mira skulle hälsa på Smokie, hon är lite rädd och sitter och gömmer sig mellan Christers ben, hon morrar och fräser lite så att vi ska förstå att hon inte är att leka med.




Här har jag varit ute och jagat fjärilar och nu kommer jag med ilfart upp på altanen när matte ropar, det kan ju vara nåt godis på gång. Nu ska vi gå ner och titta om det går att bada, sjön blommade igår och då får vi inte bada.

Nu ska vi vaccineras

Matte, husse, Bosse och Maude ska åka till nåt som heter Kroatien nästa lördag. Då ska vi vara i Härkeberga, därför måste vi vaccinera oss mot kennelhosta. Hoppas husse kan gå från jobbet och hjälpa till, jag är ju lätt att ha att göra med, men Tintin är jobbig, först och främst ska han hälsa på alla andra djur som är hos veterinären, matte får illhålla honom och sen så dräglar han ner hela golvet så matte får torka med flera meter papper. Han som aldrig dreglar annars, och just nu är han inne i en sån där tikperiod, han ylar och fjompar sej. Matte hotar med kastrering om han inte skärper sej.



Vi har ju varit i Ånnaboda i helgen, husse och matte var på kräftknytis i lördags då låg jag under bordet med min nalle, jag känner mej inte så ensam då, Tintin är visserligen ett bra sällskap men inte tillräckligt.



Det här är vårt senaste tillskott i familjen, Elli, hon är Daniels och Josefins dotter och är 6 månader.
Hon gillar också att gå på kräftfest. Vi kanske också skulle tycka att det är kul, men det är det aldrig nån som frågar.



Här är en så tjusig bild på mej när jag badar i Laxsjön, matte hade ju ingen bild på det, men husse hade en bild som jag fick av honom.




Får jag presentera lilla Smokie, ParadisChristers lilla gunstling, snart 4 månader. Vi har nosat på henne men annars vet jag inte om hon är nåt speciellt. Tintin vet man inte vad han skulle göra om han fick gå loss på henne, men jag är snäll jag, jag skulle väl bara fnysa lite. Hon har fasligt vassa klor och morra och fräsa kan hon för det hörde jag. Nej nu ska vi ut för matte ska plantera och då vill vi vara med.

Längesen nu!

Nu var det allt bra längesen jag skrev nåt i bloggen, men nu finns det ju lite att berätta. Vi har varit på husvagnssemester med våra kompisar Bosse och Maude. Vi åkte till Skrea strand i Falkenberg och där hade de ett jättebra hundbad, vi badade varje dag. Det bästa hundbadet av alla vi varit på säjer matte. Här kunde mattar och hussar bada tillsammans med hundarna vilket inte alltid funkar. Vi har aldrig sett så många hundar på ett hundbad förut. det var jättekul, det fanns hur många olika raser som helst, men naturligtvis ingen Spinone eller Basset fauve de Bretagne förstås. Men det var många Lagotto och naturligtvis massor med småhundar.



Men den här bilden är tagen veckan innan vid Laxsjön, vi campade alldeles vid vattnet så det var nära till badet. just nu vilar jag mej lite.



Här ligger vi på sängen i husvagnen, Tintin visar sina tänder, varför vet jag inte, kanske vill han sätta sej i respekt. Jag visar aldrig tänderna, man har väl lite hyfs. 

RSS 2.0