Ännu mer semester

Nu har Tintin och jag badat två dagar i rad, 15 grader i vattnet, matte var i till knäna, fegisen. Idag är det sommar igen, härligt. Matte åkte ner till stan och var borta i 2 tim och 20 min, när hon kom hem var vi på tomten. Hon hade glömt att stänga altandörren, jag skulle tro att hon fick hjärtat i halsgropen när hon såg det.



Ja semestern var det ja, Här äter de, mat som de lagat själva.



Här äter de igen, mat som andra lagat, matte blundar, hon vill inte se alla kalorier. Det var här vi fick sitta i bilen förresten.



Ja så här har vi det, det är ju ett under att de över huvud taget kommer ihåg att vi också ska ha mat då och då.

Mer semester

Det är ganska arbetssamt att vara på semester, det är nya dofter, man känner inte igen en enda. Hemma känner man doften av Nelson, Jackson, Texas och de andra men här är allting nytt, sånt blir man trött av.



Här försöker jag sova i mattes säng med min krokodil efter morronpromenaden, men så ska hon knäppa mej med kameran. Nu fick jag ett grönt öga, men det matchar ju krokodilen.



Tintin gillar heller inte att bli fotad, här kikar han fram försiktigt. Ta bort kameran annars kommer jag inte ut.

Ska ni vara rädda för kameran kan ju inte Zetti ha nån blogg, säjer matte.

Är det bättre så här då? Tintin på sin favoritplats, som vanligt lite högt så han har bra utsikt.



Jag är ju så stor så jag behöver inte komma upp så högt.

Nej, jag ska skriva mer om semestern nästa gång, för det är ju årets höjdpunkt, när både husse och matte är med oss.

Semester

Vi har ju varit på semester i sommar, på västkusten, vi var i Falkenberg och Lysekil, dessutom var vi i Smögen men där var så varmt så vi fick gå och sätta oss i en park med husse och Bosse, så att Maude och matte kunde shoppa.



Husse och Bosse tycker att det är kul att titta på fina båtar, vi är så lagom intresserade, jag tror att detta är i Fiskebäckskil eller om det är i Grundhamn, svårt att veta för en hund.



Ett tag fick vi sitta i bilen medan de åt lunch, hm vi fick minsann ingen lunch. Här har husse precis hämtat oss igen. I Fiskebäckskil fick vi gå och lyssna på Maude och matte hela tiden: åh vad gulligt hus, och titta där va gulligt, här skulle man bo, bla bla. Matte är alltid så där när vi är nånstans, hon kan tänka sej att bo överallt tydlligen, men vi är som husse vi, vi tycker om att sitta hemma vid våran korkek och lukta på blommorna.

Nej nu är det promenaddags igen, det är fantastiskt fint väder idag om jag ska citera matte.

Nu har jag fått skrivklåda igen

Nu var det ett tag sen jag skrev i bloggen, man tappar liksom orden efter ett tag. Men nu har jag hittat några igen.
I helgen var vi i husvagnen i Ånnaboda med husse, det var städdag i lördags, matte var hemma och hade avslutning på golfen med middag hemma hos oss på lördagskvällen, synd att jag inte fick träffa tanterna som matte spelar golf med. Matte tycker inte om att jag skriver tanter, men vems blogg är det?



Här ligger Tintin och gottar sej i husses knäveck, vilken gris!



Ja och där står du och ser avundsjuk ut, säger matte, var nu hon fick luft ifrån.



Men det ändrar man på snabbt, jag bara stirrar tillräckligt länge på Tintin så går han ner, och så får jag lägga mej där. Enkelt som en plätt!

Idag är det varmt ute så vi är ute hela tiden det är skönt, fortfarande kan dörren stå öppen så att man kan springa ut och in som man vill. Nu ska vi få varsitt ben att gnaga på så nu har jag inte tid längre. Hej så länge.

RSS 2.0