Snön smälter

Nu har vi kommit hem från Härkeberga, vi har haft det bra som vanligt, men jag släpade ut alla våra filtar och dynor i rastgården varje dag, så personalen fick springa och plocka in allt igen, annars hade vi inte haft nånting att sova på. Undrar vem som skvallrade om det för husse tro?

Faster och farbror från England har åkt hem, igår. Nu är allt som vanligt igen. Snön håller på att smälta bort, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Matte tycker att det är bra även om vi blir smutsiga.



Det kanske inte syns så bra men jag har lerstänk på hela benen. Det är ju jobbigast för matte och husse, jag behöver ju bara lyfta på benen så torkar de mej.



Här har gräset kommit fram, vi har inte sett gräs på flera månader.



Ja, jag håller mej i alla fall på altanen, jag tycker inte om när det är smutsigt, till skillnad från Zetti som bara plöjer på i leran. Dessutom kommer jag upp lite och kan se Zetti lite uppifrån, det är ju inte ofta.
Matte, Tintin är snobbig tycker jag, han skitar visst ner sej ibland.



Nu rycker matte mej, det är så skönt, jag står jättestilla. Ja, nu är det dags för dej att bli av med lite överskottspäls. Båda två förresten. Bara hon inte klipper klorna, gör rent öronen eller ve och fasa, tvättar mej i stjärten, så får hon göra vad hon vill.

Nu ska vi gå in och fika, förresten matte, vi kan väl fika ute nu när det är så fint väder.


RSS 2.0