Att samsas med andra hundar

Hej igen, jag har funderat på att sluta blogga, men jag tror att jag fortsätter ett tag till, jag måste ju berätta om allt som händer mej nuförtiden. Jag har ju fått en kompis, Cesar, det är ju mosters och lilla Vs hund. Han är en rhodesian ridgeback, en sån där med håret åt fel håll på ryggen. Han är 11 år och vi har haft våra duster, vi måste ju berätta för varandra var vi står. Nu har vi kommit så långt att vi accepterar varandra, och det är ju bra eftersom vi bor här alla 3. Tintin medräknad, han är lite rädd för Cesar och springer och gömmer sej. Cesar springer efter för han tycker att Tintin är gullig, tror vi.



Han är visserligen gammal men han hänger med bra, han gillar att gå i skogen, men idag har det regnat och då vill han inte vara ute, han gör det han ska och sen springer han hem och hans matte får stå där med lång näsa. Vi gillar att vara ute i alla väder, kanske inte störtregn.



Här har jag precis kommit in från regnet, även om det inte syns så bra så är jag genomblöt, matte har torkat mej så gott det gick.



Tintin är också våt, här syns det också hur lockig han börjar bli, men matte ska inte rycka oss förrän till våren, nu behöver vi varm päls. Om ni tycker att han ser konstig ut så beror det på att han håller på att somna. Han har sprungit lös i skogen, då blir han trött. Jag springer också lös men jag blir inte trött. Man undrar vad han gör där ute i skogen.
Vi har ju en kompis till, Nelson, han är visserligen inte så gammal än, bara valp. Men han kommer nog att ta sej så småningom, just nu är han mest jobbig tycker vi som är vuxna. Matte tycker att han är jättegullig, det tycker nog vi också men hon behöver väl inte hålla på att gulla med honom så fort vi träffas. Matte har inte tagit nåt mer kort på Nelson. Jag har ju aldrig kameran med mej, säjer hon, men nu måste det bli av medan han fortfarande är valpig.



Hoppsan vad har vi här då? Tänkte du slicka på disken? Nä, jag tittar bara, lägg dej inte i hörru!


RSS 2.0