Bilder från feb 2010


Här är mattes bil insnöad, det är tur att vi ska vara kvar här hela veckan. Husse och Bosse skottade fram den i går morse, men det var likadant i morse igen. Men idag är det sol men kallt.



Hade matte fotat igår så hade det inte blivit några bilder, i den snöyran. Här stod vi så fint, då börjar lillgrabben åbäka sej, han tycker det är skönt att ligga och klia sej på ryggen. Efteråt borstade matte oss och det lossnade jättemycket hår. Det syns att det börjar bli vår, säger hon, vadå vår, säger jag, det är ju hur mycket snö som helst. Ja men ni börjar fälla den här tiden i allafall, oavsett väder, säger matte. Jaha, då är det väl så då.



Husse fick ju slita förstås med skottning, det är ju tur att man slipper hålla på med sånt. Matte stack iväg med Maude och skulle åka skidor men kom hem igen för att skidorna bara lossnade. Det blir till att köpa nya. Hon diskade istället. Jojo det är ju motionskrävande. När all skottning var avklarad igår så la Bosse och jag oss på golvet och hade mysstund.



Ja vi får väl se hur mycket snö det det blir i veckan.
Trackback
RSS 2.0