Kungens och husses födelsedag

Kungen och husse firade födelsedag i lördags, visserligen inte tillsammans, men ändå. Tänk om de hade blivit förväxlade, då hade husse varit kung idag. Nu får du väl ge dig, de är ju inte ens födda i samma stad. Matte ska alltid lägga sej i. Nu hade jag ju en bra story på gång här. Nåja, nästan alla barn och barnbarn kom och grattade, Louisa skulle ha tjejkväll, hur kul det nu kan vara med en massa fnittriga tjejer. De hade säkert jättekul, säjer matte. Tintin låg under bordet hela tiden, för att kunna fånga in det som ramlade på golvet, vilket inte hände till Tintins stora besvikelse.
 


Här är det fika med tårta, vi kunde inte sitta ute för det blev kallt, inte för oss, men för dom. På kvällen kom det mer folk och då satt vi ute till kl åtta. Det var jättemysigt med alla som var där. Vi fick smaka lite gott här och där. Tintin snodde åt sej ett par godisar från Tuvas godispåse med papper och allt. Papperet spydde han upp dan efter, knäppis. Sen grillade husse och Daniel ute och så åt dom inne.



Här håller Daniel upp våran igelkott, han ska flytta den till ett annat ställe på tomten för Tintin kan inte låta bli den. Han skrämmer den, han försöker nosa på den och putta på den men han sticker sej hela tiden. Men sen höll de koll på Tintin så igelkotten fick vara ifred. Vi har en fasan också, matte tycker att det är konstigt att de kommer till oss fast vi finns här. Det tycker inte jag är så konstigt faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0