Hemma hos oss händer det saker

Igår sprang vi ut genom dörren så fort att mattes lykta som stod på trappen flög all världens väg och gick i kras. Den är av trä så det går visserligen att limma, säjer matte men vilket jobb, vi slänger den. Dessutom gick ett av glasen sönder och hur fixar man ett sånt, beställer? Kostar lika mycket som lyktan. Nä matte köper nog en ny i metall och så ställer hon den lite bättre tror jag. Hon var sur ett tag, för hon fick ligga på alla fyra och plocka glasbitar i gräset. Men det gick över sen. När nånting går sönder hemma hos oss brukar matte säga: jaha, så var vi av med den. Igår slog hon sönder ett glas, så nu har de bara ett kvar av den sorten. Jaha, så var hon av med det.



Här är en typisk kväll hemma hos oss. Vi ligger i soffan, matte sitter i fålöljen (fast nu fotar hon ju) och husse får hålla till godo med en pinnstol. Vi får köpa en större soffa så husse också får plats.
Nu är det ju så att husse höll på med andra saker och kom bara för att titta på lite nyheter, han ville inte störa er i er djupa sömn, men visst lite så här är det hemma hos oss, måste matte erkänna.
Tintin och jag styr hemma, säjer matte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0