Slöbilder



Äntligen hemma igen hos matte, inte för att vi har haft tråkigt med husse, det har varit skoj. Men det är ju nåt visst med mattar, tycker i alla fall matte. Som vanligt så ligger vi och sover ett par timmar efter att vi kommit hem. Liknande bilder har vi visat förut, men det är ju så att vi hundar sover ganska mycket, en del hundar sover upp till 18 timmar per dygn. De flesta för att de behöver det, sen finns det de som inte har nåt annat att göra än att sova, det är ju inte så kul, precis.

Ibland när matte sitter och jobbar med nåt och så reser hon sej plötsligt, då reser vi oss också och hoppas på att nåt kul ska hända. Det tycker matte är irriterande, speciellt då hon bara ska hämta en kopp kaffe eller nåt annat oviktigt. Så sätter hon sej igen, då suckar ju vi och låter och när vi lägger oss igen så dunsar vi ner. Det orkar inte matte med, då säjer hon att OK, vi går väl ut då. Det är ett bra trick, det har hon inte fattat än.  Vi har flera såna trick som vi använder oss av då och då, Tintin och jag.



Här är en sovbild till, ja fast här sover vi inte, vi ligger bara och vilar. Men snart blir det action för då ska vi gå ut. Idag ska vi gå i skogen hela tiden, det tycker både matte och vi är roligast, dessutom är det skonsammare för våra ben och tassar, och bra träning både för oss och matte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0