Åter i selen


Nu är vi hemma igen, matte hämtade oss i tisdagsförmiddag, sen har mormor varit här och grannarna och matte har tvättat och gullat med oss. Jag har varit lite mammig, Tintin är ju alltid mammig. Vi har haft det bra som vanligt på Härkeberga, matte sa att hon aldrig har sett så många hundar där som den här gången. Det är spännande tycker vi. 


Här står Tintin och nosar i luften, han har väl fått span på nåt som vanligt, vi har en igelkott på tomten, men vi fick inte jaga den för husse. Här letar jag efter nåt i gräset, det är lite ofint att visa bakdelen när man inte har skrivit på ett tag, men jag vill börja lite försiktigt.



Jag kan ju alltid visa en bild på husse när han går med soporna, väldigt proffsigt tagen dessutom. Han e i alla fall gla!

Nu är vi med matte i Ånnaboda. Vi ska bara gå promenader och lata oss. Här behöver vi inte vakta nånting, för här finns inget staket som hemma. Hemma måste jag se till att alla håller sej utanför staketet om det inte är en snygg tik, då kan hon gärna få komma in. Nu säjer matte att vi ska gå på en kvällspink, så jag får sluta för idag.
Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0