Snökaos

Igår kom husse, vi blev alldeles vilda av glädje, som husse sa till matte sen. Han gick med oss på promenad och så fick vi mat som matte glömt att ge oss. Hon var ju i klubbstugan och härjade, de ska ju ha pub i dag.
Det är tur att husse finns, så vi får mat. Ja, ja vilket gnäll, sa matte, ni överlever nog.

Det var riktigt snökaos igår, matte hade skottat kvällen innan, hon fick skotta igen när vi gick ut sista gången. Igår morse var det dags igen, fram med snöskyffeln och sedan flera gånger under förmiddagen.



Matte har sopat av bilen för andra gången och den är på god väg att försvinna igen.



Traktorn är igång för fullt, men det är inte lätt att hinna med, som tur är så kom Bosse H med snöslungan och körde upp en gång, det var skönt att slippa pulsa.

Matte och Anki sprang omkring som vettvillingar och läste av elmätarna, de kom hem emellanåt och vilade sej, matte var genomblöt ända upp över knäna, men skratta gjorde de så de hade väl kul, antar jag.



Vi fick sällskap av en snäll flicka som heter Frida, i början pussade hon lite mycket på Tintin tyckte jag, men efter ett tag så brydde hon sej lika mycket om mej, så det så. Hon var med oss på promenad, hon åkte ner i snön bredvid stigen med hela benet. De skrattade så mycket att de nästan inte fick upp henne.

Sedan kravlade Tintin upp på snövallen och nästan ända fram till skidspåren och där bajade han en stor hög. Matte försökte klättra efter men åkte bara ner i snön, hon är ju inte speciellt lätt, till slut fick hon åla sej dit och ta upp det, ingen vacker syn precis, och dessutom med en lila hundpåse. Varför duger det inte med en svart? Jag tyckte att det skulle lätta upp lite med färg, det är ju inte nån speciellt rolig hantering precis, säger hon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0