Hit och dit

Imorron åker vi till Ånnaboda igen, husse är där nu, han skulle köpa mer virke, så de slipper åka i helgen. Han kommer hem ikväll igen. Matte åker vid lunch imorron och vi kommer efter med husse. Sen åker matte hem på söndag förmiddag för hon ska på damgolfträff. Verkar det rörigt? Ingenting mot vad vi tycker. Lill-Husse undrade hur vi kunde vara i Ånnaboda så mycket när vi bor så fint på Fullerö. Ja på det finns inget svar. Vi hänger bara med. Det är ju för att vi måste snickra på golven och för att tälten kommer på söndag. Sen ska de sättas upp också. Efter det blir det lugnt ett tag, säjer matte.



Här är en bild på vår granne Christer, hans plats heter Paradiset och han har varit med på TV, Tvärsnytt. En riktig kändis. Han har satt fjädrar i granen, det är ju praktiskt och bra. Så här mycket snö är det inte längre där uppe. Det tycker matte är skönt, så hon slipper att pulsa.



Från det ena till det andra. Matte hittade en bild på tulpanerna som hon tog för exakt 3 år sedan. Idag har bladen bara kommit upp några centimeter. Det dröjer säkert 1 vecka till om det får vara varmt förstås.
Nu blev det ingen bild på oss, men man ska inte överdriva, säjer matte.


Kommentarer
Postat av: Christer

Hej Zetti och tack för senast, vad kul att du hadde en bild på mig och mitt Paradis, den finns mer att titta på när du TT och matte kommer på fredag. du får hällsa matte och ursäkta att jag g

lömde henne på min blogg. Många hej från PARADISET.

P.S. husse har nyss varit här och åkt igen. D.S.

2010-04-15 @ 18:37:20
URL: http:// paradiset49.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0